Palvelut

Kiropraktiikka

Kiropraktikko on korkeakoulututkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen. Kiropraktikko on keskittynyt tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään selkärangassa, muissa nivelissä sekä tuki- ja liikuntaelimistössä ja hermostossa esiintyviä toimintahäiriöitä. 

Kiropraktikko tutkii ja hoitaa manuaalisesti, eli käsillään ja on erikoistunut nivelten manipulaatio tekniikoihin. 

Kiropraktikko Juha Kaari toimii yhteistyössä muiden terveydenhuoltoalan ammattilaisten kanssa. 

Dry Needling

Dry Needlingissä ja akupunktiossa on paljon yhtäläisyyksiä. Dry Needlingillä pyritään pääsääntöisesti vaikuttamaan myofaskiaalisessa kudoksessa esiintyviin "triggerpisteisiin". Nämä triggerpisteet ovat yksilöllisiä ja voivat esiintyä kaikkialla myofaskiaalisessa kudoksessa. Triggerpiste on luustolihaksen tai lihasfaskian voimakkaasti ärtynyt alue. Triggerpistettä palpoitaessa, eli käsin tunnusteltaessa, se voi olla hyvinkin ärtynyt ja kosketusarka. Tyypillisesti aktiivinen triggerpiste antaa heijaste- tai säteilykipua. Dry Needling toimii hyvin myös ns. "arpikudoksen" hoidossa.

Lääketieteellinen Akupunktio 

Akupunktioneulojen kanssa käytettävä matalataajuinen sähkö ("neurofunktionaalinen elektroakupunktio") auttaa stimuloimaan tiettyjä hermopäätteitä. Tästä stimulaatiosta välittyy hermoärsykkeitä hermoja pitkin selkäytimeen ja sieltä eteenpäin aivojen eri keskuksiin ja tumakkeisiin. Näistä ärsykkeistä käynnistyy elimistön oma kivunlievitys- ja parantumisprosessi. Neurofunktionaalinen elektroakupunktio perustuu tarkkaan anatomian tuntemukseen, ja neulattavat kohteet / pisteet riippuvat esiintyvästä / hoidettavasta vaivasta.