Tietoa ja koulutus 

Kiropraktikko Juha Kaari vaalii työssään näyttöön perustuvan lääketieteen peruspilareita, eli kliinisen asiantuntemuksen ja parhaan käytettävissä olevan, systemaattisen tutkimuksen tuottaman näytön tuloksia sekä asiakkaiden / potilaiden tavoitteiden yhdistämistä.
Vuosien akateeminen ja kliininen koulutus sekä kokemus ovat tuottaneet erinomaisia hoitotuloksia urheilijoiden parissa (NHL, AHL, NCAA, Olympiataso, kansallinen ja kansainvälinen taso). Kokemusta löytyy siis aina ammattiurheilijoista harrastelijoihin sekä vauvasta vaariin.
Juhan erikoisosaamista ovat hänen hoitotyössään yhdistyvät manipulatiiviset ja manuaaliset (nivel - lihas) menetelmät sekä tekniikat neurofunktionaalisen (lääketieteellinen) akupunktion kanssa (hermosto). Myös Dry Needling ("kuivaneulaus") on yksi käytettävissä olevista hoitomuodoista.
Juhalla on vankka kansainvälinen koulutus ja työhistoria. Pohjakoulutuksena hänellä on fysioterapeutin tutkinto Hanze University Groningenista, Alankomaista. Jatkokoulutus ja opinnot olivat vahvasti mielessä jo fysioterapiaopintojen aikaan. Niinpä Juha suoritti Kiropraktikon korkeakouluopinnot Kanadassa valmistuen Doctor of Chiropractic tutkinnolla Canadian Memorial Chiropractic Collegesta. Hänellä on yhteensä 8 vuoden koulutus manuaalisen lääketieteen alalta. Lisäksi Juha on suorittanut lääketieteellisen akupunktiokoulutuksen McMasterin yliopistossa Kanadassa.

Vastaanottotyön lisäksi Juha toimiin Nokian KRP:n Salibandyliigan sekä Ilveksen A-nuorten jääkiekon SM-liigajoukkueen kiropraktikkona.


Juha on Valviran rekisteröimä kiropraktikko sekä fysioterapeutti.