Tietoa ja koulutus 

Vaalin työssäni näyttöön perustuvan lääketieteen peruspilareita, eli kliinisen asiantuntemuksen ja parhaan käytettävissä olevan tutkimuksen tuottaman näytön tuloksia sekä asiakkaiden tavoitteiden yhdistämistä. 

Tuki- ja liikuntaelinvaivat, urheiluvammat sekä erilaiset neuromuskulääriset (raajojen kipu- ja puutumistilat, päänsäryt, migreenit jne.) oireet ovat yleisimpiä hoitamiani vaivoja.

Erikoisosaamistani ovat hoitotyössäni yhdistyvät manipulatiiviset ja manuaaliset (nivel - lihas) menetelmät sekä tekniikat neurofunktionaalisen (lääketieteellinen) akupunktion kanssa (hermosto). Myös Dry Needling ("kuivaneulaus") on yksi käytettävissä olevista hoitomuodoista.

Vuosien akateeminen ja kliininen koulutus sekä kokemus ovat tuottaneet erinomaisia hoitotuloksia myös urheilijoiden parissa (NHL, AHL, NCAA, jne.). Kokemusta löytyy siis aina ammattiurheilijoista harrastelijoihin sekä vauvasta vaariin. 

Takana on vankka kansainvälinen koulutus ja työhistoria. Pohjakoulutuksena minulla on fysioterapeutin tutkinto Hanze University of Applied Sciences Groningenista, Alankomaista. Jatkokoulutus ja opinnot olivat vahvasti mielessä jo fysioterapiaopintojen aikaan. Niinpä suoritin Kiropraktikon korkeakouluopinnot Kanadassa valmistuen Doctor of Chiropractic tutkinnolla Canadian Memorial Chiropractic Collegesta. Yhteensä minulla on 8 vuoden koulutus manuaalisen lääketieteen alalta. Lisäksi olen suorittanut lääketieteellisen akupunktiokoulutuksen McMasterin yliopistossa Kanadassa.

Vastaanottotyön lisäksi toimin Nokian KRP:n Salibandyliigan sekä Ilveksen A-nuorten jääkiekon SM-liigajoukkueen kiropraktikkona.


Juha on Valviran rekisteröimä kiropraktikko sekä fysioterapeutti.